Mijn vrouw 42- jarige Anita Barhoe – Bhagwandien is overleden in Suriname

overleden Suriname
Een jong leven te kort op aarde, maar toch van onschatbare waarde.

Echtgenoot Jeetindra Barhoe maakt namens de kinderen en overige families Barhoe, Ramhiet, Basgiet, Chitan, Kartotaroeno en Chuttoo bekend dat zijn vrouw 42- jarige Anita Barhoe – Bhagwandien is overleden.

[quads id=1]

In leven was ze leerkracht te O.S. Domburg te Suriname. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart geef het door aan belanghebbenden

Overleden

42- jarige

Anita Barhoe РBhagwandien 

In leven was zij leerkracht in Suriname

[quads id=1]

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland