Mijn neef 48-jarige Rinaldo Veldwijk (Tor) uit Paramaribo is er niet meer

militair Paramaribo
Tante Yvonne Blijd, maakt bekend dat 48-jarige Rinaldo Veldwijk uit Paramaribo is overleden. Hij was korporaal der 1e klasse en hij laat een vrouw en 5 kinderen achter. Bekijk onderstaand bericht vor meer informatie. De singineti is VANAVOND! Aan de militairen makkers wordt gevraagd om zoveel mogelijk in hun militair tenue te participeren aan de begrafenis.
MEK KONDRE SJIE DAT NA WANG SURDATI DEDE. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Militairen nemen geen afscheid van mekaar….ooh nee hoor….omdat militairen elkaar eens weer ontmoeten….hetzij hier of daar of in het hiernamaals….en Korporaal der 1e klasse Veldwijk Rinaldo…als militair breng, Ik, je tante hier alleen de laatste groet omdat mi sab tak wang day wo miet baka.

Met verdriet in mijn hart maar God dankbaar dat verder lijden hem bespaard is gebleven maakt Yvonne Blijd namens haar gezin bekend dat van hen is heen gegaan de heer

Veldwijk Rinaldo Amator

Op de leeftijd van 48 jaar.

[quads id=1]

Tor, zoals hij door de familie werd genoemd, heeft op woensdag 28 Augustus jl. het tijdelijke met het eeuwige verwisseld.
Rinaldo Amator Veldwijk was zoon van Agnes Blijd en Henriques Veldwijk, beide nu wijlen. In leven was Tor militair in de rang van korporaal der 1e klasse bij het directoraat Nationale veiligheid te Paramaribo. Voorheen CIVD.
Hij laat een vrouw en 5 kinderen achter.

Tor waka boeng en wo miet baka.
Tak deng bigi wang die gwa fesi odi gi unu.

[quads id=1]

De uitvaart

De gebruikelijke singi neti is op Donderdag 5 September 2019, van 20:00u tot 00:00 u, aan de Orvistraat #15a in de inham.

De begrafenis is op Vrijdag 6 September 2019 te Renee’s hof omstreeks 17:00u vooraf gegaan door een rouwdienst.

De rouwdienst zal worden gehouden in de grote recreatie zaal in de Membre Buku kazerne omstreeks 15:00u.

Op de dag van begrafenis, dus Vrijdag , zal er om 11:30 uur een bus ter beschikking zijn bij zijn ouderlijk huis te Dijkveld, aan de Jaikrishneweg #24.

Aan de militairen makkers van korporaal 1 Veldwijk wordt gevraagd om zoveel mogelijk in hun militair tenue te participeren aan de begrafenis.
MEK KONDRE SJIE DAT NA WANG SURDATI DEDE.

Namens Yvonne Blijd en gezin.
[quads id=1]

militair Paramaribo

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/09/03/mijn-lieve-man-48-jarige-rinaldo-veldwijk-is-overleden-in-suriname/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland