Jonge vrouw uit het buitenland overleden in het verkeer – politie Suriname

overleden Suriname
Heel jammer. Een 34-jarige vrouw is overleden in Suriname. De vrouw, afkomstig uit het buitenland, was met een mede-inzittende op weg naar het werk

[quads id=1]

Ze verloor controle over het stuur. Haar lichaam zal vermoedelijk overgebracht worden naar het buitenland. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: De 34-jarige autobestuurster Inn Dyahwati is op donderdagmiddag 5 september bij een verkeersongeval overleden. Het slachtoffer was samen met een mede inzittende onderweg naar het werk toen het ongeluk zich voordeed.
De politie van het bureau Paranam kreeg het bericht van het verkeersongeval in de Naaldvarensweg in Suriname en deed de plek aan voor onderzoek.

[quads id=1]

Mede inzittende

Het ontzielde lichaam van de mevrouw Inn Dyahwati werd op de berm langs de weg aangetroffen. Omstanders hadden haar lijk uit het voertuig gehaald, dat in de langs de weg lopen goot terecht gekomen was. De mede inzittende had geen noemenswaardige letsels opgelopen. Deze 52-jarige vrouw verklaarde dat Inn Dyahwati de auto reed over de Naaldvarensweg. Voorts dat Dyahwati, ter hoogte van de 2e Weg, vermoedelijk voor een kuil in de Naaldvarensweg uitweek en daarbij de controle over de besturing van het voertuig verloor.

[quads id=1]

Buitenlandse vrouw

Het gevolg was dat de auto over de kop ging en in de langs de weg lopende goot terecht kwam. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Inn Dyahwati, door de politie, afgestaan aan haar nabestaanden. Dit slachtoffer bezat de Indonesische nationaliteit.

[quads id=1]

Naar haar geboorteland

Haar lijk zal hoogstwaarschijnlijk overgebracht worden naar haar geboorte land. Zij was niet in het bezit van een rijbewijs. Met het overlijden van deze vrouw is de verkeersbarometer gestegen naar 50.

Bron:

Autobestuurster overleden bij verkeersongeval

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland