Jaïr Tjon En Fa 2de snelste ter wereld en haalt nieuw Nationaal record – Suriname trots

0
Breaking nieuws – Jaïr Tjon En Fa verbrak vrijdagmorgen in Bolivia een wereldrecord. Deze werd even later weer verbroken door een ander.

Maar hij heeft wel het nationaal record gebroken. Geweldig nieuws. We zijn supertrots op hem jullie toch ook? Gefeliciteerd Jaïr. Helpen jullie mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht

Jaïr uit Suriname

Radio 10 Suriname schreef het volgende: Wielrenner Jair Tjon En Fa uit Suriname heeft vrijdag in Bolivia korte tijd het Wereldrecord op de 200m Elite Flying Sprint in zijn bezit gehad. Tijdens de Pan-American Track Championships in Bolivia reed hij de 200m in 9,247 seconden.

2de wereldrecord

Hij reed daarmee het record van de Fransman Francois Pervis uit de boeken. Jammer voor Tjon En Fa is dat even later de Trinidadiaan Nicolas Paul het wereldrecord nog scherper stelde; 9,100 seconden. De tijd van Tjon En Fa is wel het nieuwe nationaal record.

sport Suriname

Bron:

http://www.radio10.sr/nieuws/tjon-en-fa-verbreekt-wereld-record-en-vestigt-nieuw-nationaal-record/86975

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Share.

Comments are closed.