20-jarige uit Paramaribo jat duizenden uit de winkel van zijn baas – politie Suriname

beaker
‘Waar je werkt moet je eten’. Dat dacht de 20-jarige Jamiel waarschijnlijk toen hij duizenden aan SRD’s van zijn baas jatte.

[quads id=1]

Hij was werkzaam bij een sport winkel in Paramaribo en wist het geld op een slimme manier uit de kluis weg te nemen. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Jammer als je zo jong al bezig bent met dit soort criminele activiteiten. Blijft zo iemand een crimineel of hebben we allemaal wel eens fouten gemaakt?

[quads id=1]

Winkel in Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Medewerker sportwinkel ingesloten voor diefstal uit een kluis
06 September 2019 by Public Relations in Politieberichten – No Comments

De 20-jarige Jamiel, B. is op dinsdag 3 september door de politie van het ressort Munder aangehouden voor diefstal van geld uit een kluis in een sportwinkel waar hij werkzaam is.

[quads id=1]

Toegang tot de ruimte

Jamiel wist dat er enveloppen met geld in de kluis werden bewaard. Jamiel had vrij toegang tot de ruimte waar de kluis stond. Op een vernuftige manier kon hij via een kleine opening in de kluis enveloppes met geld weg nemen. Het viel de manager van de winkelzaak op een gegeven moment op dat enveloppen met geld uit de kluis gestolen waren en hij deed aangifte bij de politie.

[quads id=1]

Duizenden

In totaal heeft Jamiel iets meer dan drie en een half duizend Surinaamse dollar buitgemaakt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Jamiel ingesloten voor gekwalificeerde diefstal

Bron:

Medewerker sportwinkel ingesloten voor diefstal uit een kluis

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland