Vrouw, moeder, vriendin en collega Marion Verwey uit Suriname is er niet meer

overleden Suriname
Een paar maanden geleden mocht ze haar 60ste verjaardag vieren. De pensioengerechtigde leeftijd in Suriname. En nu is ze er niet meer.

Vrouw, moeder, vriendin en collega Marion Verwey is er niet meer. Velen delen hun herinnering aan haar op social media. En deze wilde we graag met jullie delen. Bekijk de link om het te lezen.  We wensen de de families Verwey, Kempes, Bruyning en Kotzebu veel sterkte toe

[quads id=1]

Baas Abo schreef het volgende:

RIP

Marion Verwey

Wat een bericht!!!
Paramaribo 3 september 2019:
Nauwelijks je zestigste verjaardag gevierd en nu zo plots het bericht van je heengaan vernemen.

Wat triest dat je niet eens van jouw pensioen heb mogen genieten na zolang te hebben gewerkt voor land en volk in Suriname!!!

Families Verwey, Kempes, Bruyning en Kotzebu gecondoleerd met het smartelijk verlies.

Informatie omtrent de uitvaart volgt nog.

[quads id=1]

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland