Verdachte van moord Gino Oliveira uit Rotterdam aangehouden (video)

moord Rotterdam
You can run but you can’t hide. De verdachte van de moord op Gino Oliviera is aangehouden. Helemaal in Italië.

[quads id=1]

Op 3 juli werd de 25-jarige Gino Oliveira op klaarlichte dag doodgeschoten in Rotterdam. De politie is sindsdien opzoek naar de verdachte. Hij vluchtte eerst naar Frankrijk en toen naar Italië. De Italiaanse politie heeft geholpen. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de video’s. Buurtbewoners en nabestaanden vertellen over het incident. Sterkte

[quads id=1]

Schietpartij Rotterdam

Het Algemeen Dagblad Nederland schreef het volgende hierover: Verdachte fatale schietpartij Rotterdam in Italië aangehouden. De Italiaanse politie heeft Aldijr M. aangehouden voor de fatale schietpartij in Rotterdam. Hierbij kwam de 25-jarige Gino Oliveira om het leven.

In zijn gezicht en hals

moord Rotterdam

[quads id=1]

De schietpartij vond plaats op 3 juli. Gino Oliveira zat in een Fiat Punto toen hij in Rotterdam-Delfshaven onder vuur werd genomen. Hij werd getroffen in zijn gezicht en nek. Later overleed hij in het ziekenhuis. De politie startte direct een grootschalig onderzoek waarbij uiteindelijk Aldijr M. in beeld kwam.

[quads id=1]

In de media

Zijn foto en signalement werden vervolgens in de media verspreid. Uit nader onderzoek bleek dat de verdachte na de schietpartij naar Frankrijk en later naar Italië vluchtte. De politie heeft Italië inmiddels om zijn uitlevering gevraagd.

Video’s hierover

[quads id=1]


Eerdere berichten:

25-jarige Gino doodgeschoten in Rotterdam – politie Nederland zoekt schutter (video’s)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland