Politiemannen accepteren smeergeld tijdens verkeerscontrole in Paramaribo – ze zijn opgesloten

politie Suriname

Politiemannen aangehouden voor afpersing. Twee politiemannen zijn in de kraag gevat voor afpersing, knevelarij en het aannemen van giften en beloften in de rechtmatige uitoefening van hun ambt.

[quads id=1]

Als politieagent moet je stevig in je schoenen staan. Criminelen, boeven of mensen in het verkeer kunnen je geld aanbieden in ruil voor hun vrijheid

2 politiemannen zijn betrapt op het accepteren van smeergeld. Ze hebben vreemde valuta’s aangenomen van een buitenlander in het verkeer. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Kunnen jullie wel begrijpen dat ze dit doen? Misschien verdienen ze te weinig?

[quads id=1]

Times Suriname schreef het volgende hierover: Hoofdinspecteur Humphrey Naarden van de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname, bevestigt de arrestaties.

Beide wetsdienaren zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Zij zouden tijdens een verkeerscontrole geld van een autobestuurder hebben aangenomen.

[quads id=1]

Zij stopten een auto voor controle. De verkeersdeelnemer had een bepaald bedrag in vreemde valuta bij zich. Bepaalde documenten van de bestuurder bleken niet in orde te zijn.

Geld gegeven

[quads id=1]

De bestuurder besloot de agenten wat geld te geven waarmee zij akkoord gingen. Beide politiemannen zijn aangehouden. De verkeersdeelnemer is waarschijnlijk een buitenlander. Naarden geeft aan dat deze zaak in onderzoek is bij de afdeling Onderzoek Personele Zaken

Bron::

Politiemannen aangehouden voor afpersing

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland