Onze moeder, 43-jarige Eline Aliena is overleden in Paramaribo

Alieda Hotel Torarica Paramaribo
Een parel is verloren gegaan. De intens verdrietige kinderen Shaquil, Shogen, Samani en Mattanja maken namens de overige families Alienda en Emanuel bekend dat hun moeder Eline Alienda is overleden. Ze was 43 jaar. In leven was ze werkzaam bij Hotel Torarica te Paramaribo. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. De singineti zal VANAVOND plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

We hebben een parel binnen de familie verloren.

God is voor ons een veilige schuilplaats, een betrouwbare hulp in de nood. Daarom vrezen wij niet, al wankelt de aarde en storten de bergen in het diepst van de zee.
Psalm 46:2 3.

Met intens verdriet maken wij bekend dat op woensdag 28 augustus jl. ons is voorgegaan: onze dochter, moeder, zus tante en nicht,

ELINE ALIENDA 

geboren op 14 augustus 1976.

[quads id=1]

De begrafenis vindt plaatst op vrijdag 6 september 2019 te RK begraafplaats aan de Schietbaanweg in Paramaribo. Voorafgaand zal er een uitvaartdienst worden gehouden om 15:00u in de aula van het S’Lands hospitaal. Er is gelegenheid tot afscheid van 14:00u tot 15:00u. Om 15:45 u vertrekt de stoet naar RK begraafplaats. Aldaar zal er GEEN gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid.

De Singi Neti wordt gehouden op donderdag 5 september 2019 van 20.00u – 24.00u te Nyun Combe aan de kleine Saramaccastraat te Paramaribo.

Verzoeke geen rouwbeklag.

Namens de diepbedroefde nabestaanden:
Shaquil, Shogen, Samani Mattanja, allen kinderen &
Families Alienda en Emanuel

[quads id=1]

Alieda Hotel Torarica Paramaribo Alieda Hotel Torarica Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland