Onze Jay-Ronne Grootfaam (Muntslag) is tragisch overleden in Amsterdam Zuidoost Nederland

overleden Amsterdam
De zeer verdrietige moeder Jurney Muntslag heeft een gedicht ontvangen voor haar zoon Jay-Ronne Grootfaam. Hij is gisteren overleden in Nederland na een steekpartij. Ze gaan straks bloemen leggen in Amsterdam Zuidoost. U bent van harte welkom. Moeder Jurney kan uw steun gebruiken op welke manier dan ook. Deel het bericht daarom met anderen. #stoptheviolence

[quads id=1]

4-9-2019

Liefde of haat dat is het waar het op straat over gaat.
Zolang het niet voor je deur staat weet je niet waar je over praat.
Zoveel vragen donkere dagen maar een moeder die de pijn mag dragen.
Je draagt je kind 9 maanden lang, brengt hem groot tot een man en dan en dan zeg me hoe dit kan. Bepaal jij over het leven, die je een ander niet hebt gegeven. Hij op de vloer en jij nu groot en stoer! Nee vernietigd en vervloekt een slachtoffer onder een wit doek. Dit kan je niet zomaar loslaten, we moeten terug naar het praten.

Geschreven foor Queenie Real, dank je wel dat jij ook weer daar voor mij bent! lobi voor jou

Rust zacht

Jay-Ronne Steven Grootfaam

(Muntslag)

🙏🏿

[quads id=1]

Vandaag (DONDERDAG 5 SEPTEMBER) om 13.00 leggen we samen met zijn moeder Jurney Muntslag en andere familieleden en vrienden bloemen bij Florijn in Amsterdam zuidoost. Come in peace ❤️.

Wil je Jay-Ronne en Jurney steunen, help dan door te doneren via Jay-Ronne Grootfaam: < https://tikkie.me/pay/24kvldt4t7chpsl7qs9f > Deze link is tot en met 17 september geldig.

P.S. Namens de hele familie Grootfaam/Muntslag wil ik iedereen vragen om niet onnodig filmpjes/foto’s te verspreiden, door te sturen en/of nieuwe filmpjes te maken. Heb respect voor het rouwproces van zijn moeder en vader en iedereen die van hem hield. Als je vandaag komt, gebruik je telefoon dan niet.

I repeat: come in peace.

#stoptheviolence

[quads id=1]

overleden Amsterdam

Bekijk onderstaand bericht. De politie in Nederland zoekt namelijk naar verdachten. Deel het met een ieder zodat de zaak opgelost kan worden:

Jongeman doodgestoken in Amsterdam Zuidoost – politie Nederland zoekt getuigen (video)