Jongeman doodgestoken in Amsterdam Zuidoost – politie Nederland zoekt getuigen (video)

politie Nederland
Alweer heeft een jonge Amsterdammer het leven verloren. Alweer een familie in diepe rouw. Wat gebeurt er in Amsterdam Zuidoost?

[quads id=1]

Vanmorgen is een jongeman overleden na een steekpartij. De politie in Nederland zoekt getuigen. Bekijk onderstaand bericht van hen voor meer informatie omtrent het incident. Deel het met een ieder zodat de zaak snel opgelost kan worden. Sterkte aan de families

[quads id=1]

Politie Nederland

Politie Nederland schreef het volgende: Slachtoffer steekincident Florijn overleden. Op dinsdag 3 september heeft rond 19:15 uur een dodelijk steekincident plaatsgevonden op het Florijn in Amsterdam Zuidoost. Hulpverleners hebben ter plaatse het zwaargewonde slachtoffer nog gereanimeerd, waarna hij per ambulance met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd.

[quads id=1]

politie Nederland

In het ziekenhuis overleden

In het ziekenhuis is het slachtoffer de volgende dag alsnog overleden aan zijn verwondingen. De politie is op zoek naar twee verdachten en roept hierbij de hulp in van het publiek.

Twee verdachten

In de directe omgeving is lange tijd gezocht naar twee relatief kleine verdachten, waarvan bekend is dat ze donkere kleding aan hadden en een capuchon op hun hoofd droegen. Ze zijn lopend gevlucht in de richting van de Bijlmerdreef.

[quads id=1]

Getuigen

De recherche is kort na het incident gestart met het onderzoek en roept getuigen dringend op om hun informatie met hen te delen. Heeft u op die bewuste avond, op dinsdag 3 september, rond 19.15 uur iets opvallends gezien of gehoord in de omgeving van het Florijn in Amsterdam Zuid Oost?

[quads id=1]

Bel de politie

Of wellicht in de periode ervoor of erna? Of heeft u andere informatie die het onderzoek verder kan helpen? Dan horen wij dat graag via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000. Ook kunt u hier het tipformulier invullen. Hier kunt u ook eventuele camera- of dashcambeelden uploaden.

Bekijk hier de video erover:

Bron:

https://www.politie.nl/mijn-buurt/nieuws/2019/september/4/05-getuigenoproep-steekincident-op-het-florijn.html?geoquery=Amsterdam-Zuidoost%2C+Amsterdam%2C+Nederland&distance=25.0
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland