Is 41-jarige Stuart Markiet dood vanwege een buitenechtelijke affaire? – Hebben zijn neven hem vermoord in Nederland?

Markiet moord Nederland
Hebben de tweelingbroers Kevin en Melvin hun bloedeigen neef vermoord omdat hij stiekem een relatie had met hun stiefmoeder? Of was het toch iemand anders?

[quads id=1]

De vader van 3 jonge kinderen werd met een hamer op zijn hoofd geslagen en daarna gedumpt in het water. Dat werd vandaag besproken tijdens de rechtszitting. Beiden broers hebben een strafeis van 12 gekregen. Bekijk onderstaande bericht voor meer informatie over de heftige zaak.

[quads id=1]

Vermoord in Nederland

Algemeen Dagblad van Nederland schreef het volgende hierover. Justitie eist 12 jaar cel tegen gebroeders M. voor moord op Stuart Markiet
Een buitenechtelijke affaire heeft de 41-jarige Schiedammer Stuart Markiet mogelijk de dood in gejaagd. De gebroeders M. – zijn neven – zouden hem met een klauwhamer geslagen hebben. Het lichaam dumpten zij, zo stelt justitie, in de Nieuwe Waterweg. Justitie heeft vandaag 12 jaar gevangenisstraf geëist.

[quads id=1]

Gevlucht uit Nederland

Markiet, vader van drie jonge kinderen, werd in april 2015 als vermist opgegeven door zijn ex. Twee weken later werd zijn stoffelijk overschot bij Rozenburg in Nederland uit het water gehaald. De tweelingbroers Kevin en Melvin M. (28) kwamen in beeld als verdachte, maar bleken te zijn gevlucht naar Zuid-Amerika. Vorig jaar doken ze plotsklaps op. Sindsdien zit het duo vast.

[quads id=1]

Stiefmoeder

Voor justitie is het helder dat Stuart Markiet met een klauwhamer op zijn hoofd is geslagen. Dat gebeurde in een woning aan de Schieweg. Het betrof het huis van de stiefmoeder van de twee broers. Het slachtoffer zou een buitenechtelijke relatie met haar hebben gehad. ,,Kevin en Melvin waren daar ontstemd over.”

Ruzie met elkaar

Markiet moord Nederland

Dichterbij een mogelijk motief komt justitie niet. Zij stelt alleen dat de broers ruzie kregen met hun latere slachtoffer. Die ruzie liep uit in een gevecht, waarbij de Schiedammer meermaals met de hamer op zijn hoofd is geslagen. Ook is hij in zijn zij geschopt. Als gevolg van dit geweld schoot een rib door de long van het slachtoffer.
[quads id=1]

Zoon van stiefmoeder

De broers, die stellig ontkennen, zouden het lichaam naar Rozenburg hebben gereden om het daar in de Nieuwe Waterweg te gooien. Ze leenden de auto van de zoon van hun stiefmoeder. Later treft de politie bloed in de kofferbak aan.

Bron:

https://www.ad.nl/waterweg/justitie-eist-12-jaar-cel-tegen-gebroeders-m-voor-moord-op-stuart-markiet~a3f8af99/

Geschreven door Eic Oosterom
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland