74-jarige vrouw bevallen van een tweeling – oudste moeder ter wereld – buitenland (video’s)

tweeling moeder
Goed nieuws voor de vrouwen die denken dat ze te oud zijn om moeder te worden. Geef het niet op want vanmorgen is een 74-jarige vrouw bevallen van een tweeling

Zij en haar 14 jaar jongere man konden geen kinderen krijgen. Maar nadat haar buurvrouw haar inspireerde werd ze zwanger van een tweeling. Bekijk het bericht om te lezen wat ze heeft gedaan en kijk naar de indrukwekkende video’s erover. Is dit een zegen of zou er een maximum leeftijd moeten zijn om moeder te worden? Zou jij het aandurven op die leeftijd?

Moeder uit het buitenland

De Telegraaf schreef het volgende hierover: ’Oudste moeder ter wereld: 74-jarige bevalt van tweeling’. Een vermoedelijk 74-jarige vrouw wordt sinds vandaag gezien als de oudste moeder ter wereld. De Indiase is bevallen van een gezonde tweeling middels IVF-techniek. Ze maken het allen goed.

Twee meisjes
tweeling moeder

Erramatti Mangayamma is donderdagochtend in het ziekenhuis bevallen van twee dochtertjes. Haar echtgenoot Raja Rao (57) was erbij. Het stel zou in 1962 getrouwd zijn, maar kon nooit kinderen krijgen.

Mangayamma zegt dat een buurvrouw van haar, die 55 jaar is, haar inspireerde toen zij kinderen kreeg middels IVF. ’Dan kan ik het ook’, dacht de gepensioneerde vrouw.

8 jaar ouder

De leeftijd van Mangayamma is niet officieel vastgesteld, maar als die klopt, dan is ze acht jaar ouder dan de huidige recordhouder. Maria del Carmen Bousada de Lara was 66 jaar toen ze beviel.

Ontzettend blij

De IVF-kliniek in Guntur zou het grootste deel van de kosten op zich hebben genomen, omdat artsen zich ervan bewust waren dat een geboorte historisch zou zijn.

Niet meer onvruchtbaar

„Ik kan mijn gevoelens niet vatten in woorden”, reageert de nieuwbakken moeder. „Deze baby’s maken mij compleet. Het wachten is na zestig jaar geëindigd. Nu zal niemand me meer onvruchtbaar noemen.”

Video’s

Bekijk hier wat video’s erover:

Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1903320956/oudste-moeder-ter-wereld-74-jarige-bevalt-van-tweeling