Politie Suriname gaat boetes uitdelen aan drive thru klanten in Paramaribo

politie Paramaribo
Even naar de McDonald’s kan ineens een dure grap worden. Niet omdat de prijzen van de Happy Meals zijn verhoogd. Nope, de politie gaat boetes uitdelen als je in de file staat te wachten op de openbare weg. En parkeren achter de Mall mag ook niet meer overal. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met iedereen zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

Sommige zullen blij zijn maar anderen vinden het echt nergens op slaan. Wat vinden jullie? Of zijn de restaurants verantwoordelijk voor de files?

[quads id=1]

McDonald’s Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: De politie van het ressort Uitvlugt te Paramaribo zal verbaliserend optreden tegen drive thru service klanten

Autobestuurders die voeding willen kopen via de drive thru service van het fastfood restaurant Mc Donald op het complex van de Hermitage Mall te Paramaribo, dienen gebruik te maken van de op het complex aangebrachte rijstrook, die leidt naar de plek waar zij hun bestelling kunnen plaatsen.

[quads id=1]

Politie Suriname

Automobilisten mogen hun voertuigen niet tot stilstand brengen en daarin zitten wachten op de Lala Rookhweg in Paramaribo tot dat zij de rijstrook op kunnen rijden. Dit gedrag levert een overtreding op dat te vinden is in artikel 2 van de Rij Wet. Dit artikel luidt als volgt:

Het is verboden zich op een weg zodanig te gedragen, dat de vrijheid van het verkeer zonder noodzaak, wordt belemmerd of de veiligheid op de weg in gevaar wordt gebracht of redelijkerwijs is aan te nemen dat de veiligheid op de weg in gevaar kan worden gebracht.

[quads id=1]

politie Paramaribo

Overtreding

De politie zal verbaliserend optreden tegen autobestuurders die zich schuldig maken aan de boven vermelde overtreding. Automobilisten die aan de achterzijde van de Hermitage Mall voor de parkeerhaven in de Estreliastraat parkeren zullen ook beboet worden.
“Wees geen dief van uw eigen portemonnee.”

Bron:

https://www.politie.sr/de-politie-van-het-ressort-uitvlugt-zal-verbaliserend-optreden-tegen-drive-true-service-klanten/?fbclid=IwAR1FOkVWlmXFzHObWanzrmU0hE_Rqwd7uhaW0KyaFr92K66wsG-c4Pi4GjQ

Foto van Bennie Miranda
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland