Mijn man 40-jarige Adjaikumar Harpal uit Suriname is overleden

overleden Suriname
Vrouw Angela Harpal – Hoelas maakt namens haar kinderen en overige (schoon) familieleden bekend dat haar man Adjaikumar Harpal is overleden in Suriname. Hij is 40 jaar geworden. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Vreselijk als je je man op zo een jonge leeftijd moet verliezen. Sterkte voor de kinderen.

[quads id=1]

Overleden

Adjaikumar Harpal

In de leeftijd van 40 jaar 

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar in[email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland