Mijn lieve oma, Hilda van Sichem, is overleden in Suriname

0
De diepbedroefde kleinzoon Jaël Sabajo maakt namens de families Sabajo, mussendijk en van Sichem bekend dat zijn oma Hilda van Sichem is overleden in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

Overleden

Mijn lieve oma

Hilda Silvie van Sichem

Zij is 67 jaar geworden

De strijd die gestreden is.
Heb ik moedig gedragen.
Het eind is te vlug gekomen
Mijn vader die wachtte op mij

Geen enkele vakantie zal meer hetzelfde zijn.
U hebt gestreden u wilde bij ons blijven, maar de strijd kwam zwaarder.
En u bent terug geroepen.

U gaat naar een plek waar u geen verdriet en pijn meer zal lijden.
13 dagen voor mijn jaardag zeg ik adjossie
26 jaar heb ik van uw leven meegemaakt.
Nu moet ik u teruggeven

De crematie vindt plaats op donderdag 5 september 2019 om 17.00 uur in het algemeen crematorium te Paramaribo

Van 14.00 uur tot 16.00 uur wordt er afscheid genomen aan de Braamshoopweg 196 te Lelydorp in Suriname

Namens de diepbedroefde families Sabajo, Mussendijk en van Sichem en in het bijzonder haar kleinzoon Jaël Sabajo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.