De nieuwe highway komt eraan! Van Paramaribo naar luchthaven Suriname. Bouw verloopt supervlot! (video’s)

Paramaribo naar luchthaven
Goed nieuws! De werkzaamheden aan de nieuwe Highway te Suriname verlopen goed. Het begint echt een highway te worden. Een hele belangrijke weg voor ons land wordt het. Sneller van Paramaribo naar de luchthaven.

[quads id=1]

Heel snel, want helaas kun je ook heel hard rijden op de nieuwe weg. Doen jullie aub voorzichtig en hou je aan de maximum snelheid. Bekijk de video’s van de nieuwe 4 baansweg in Suriname. Het ziet er super uit! Good job! Bekijk het bericht voor meer informatie. Deel het met een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Zijn jullie ook blij met deze ontwikkelingen?

[quads id=1]

Highway Suriname

De boodschap Suriname schreef de volgende update: Werkzaamheden ‘Nieuwe Highway’ verlopen in raptempo. Gelet op de werkzaamheden van de nieuwe Higway zijn er behoorlijke vorderingen geboekt de afgelopen periode. Dit zegt de minister van Openbare Werken Transport & Communicatie, Vijay Chotkan.

[quads id=1]

Paramaribo naar luchthaven

Veldbezoek

De minister bracht als onderdeel van zijn veldbezoek ook een bezoek aan de nieuwe Highway. “Vanaf mijn eerste bezoek tot heden ben ik er trots op dat de werkzaamheden zijn gaan vlotten. We kijken met zijn allen uit naar de oplevering van deze Highway met de bijbehorende brug over de Para rivier aldaar.

Brug over de Para rivier

De komst van deze brug is heel belangrijk volgens de bewindsman. Hierdoor zullen de mensen die van- en naar de internationale luchthaven van Suriname moeten, de keus hebben om te bepalen over welke weg ze willen rijden. Waard te vermelden is dat volgens de bewindsman de infrastructuur de basis voor ontwikkeling is, op verschillende gebieden.

[quads id=1]

Reeds begonnen met asfalteren

Gelet op het gedeelte van de Nieuwe Highway oftewel de “Super Higway” is men reeds begonnen met het asfalteren. Vanaf zanderij tot en met de brug is reeds verhard. Aan de andere kant, dus vanaf de brug tot en met de Afobakaweg is voor ongeveer 5 km reeds geasfalteerd. Gelet op de weg zal die een 4 baansweg zijn die niet voor langzaam verkeer bestemd zal zijn.

Bekijk hier (eerdere) video reportages over de nieuwe weg:

[quads id=1]

Bron:

https://www.deboodschap.today/werkzaamheden-nieuwe-highway-verlopen-in-raptempo/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland