Vrouw valt in slaap in lijn bus richting Paramaribo en wordt misbruikt en bestolen door de chauffeur – politie Suriname

bus Paramaribo
Lees hier het officiële politiebericht omtrent de buschauffeur die niet met zijn handen (lees geslacht) van een vrouwelijke passagier kon afblijven

[quads id=1]

Toen de vrouw de bus instapte richting Paramaribo waren er nog andere passagiers. Maar ze was in slaap gevallen. Na de daad heeft hij haar bestolen en liet hij haar in haar eentje achter in een bos. De chauffeur geeft toe dat hij omgang heeft gehad met de vrouw. Lees wat hij erover vertelt. Is toch vreselijk dit? Waar ben je nog veilig?

[quads id=1]

politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Buschauffeur opgesloten op verdenking van intiem misbruik en diefstal. De 26-jarige Haroen, A. is op donderdag 29 augustus door de politie van Paranam aangehouden en opgesloten ter zake misbruik en diefstal. Een jonge vrouw deed op maandagmiddag 19 augustus aangifte van omgang tegen dwang en diefstal tegen een lijnbus bestuurder, die naderhand Haroen A. zou blijken te zijn.

[quads id=1]

Naar Paramaribo

De jonge vrouw verklaarde, dat zij in de lijnbus stapte om vanuit Para naar de stad vervoert te worden .Toen zij instapte zaten al passagiers in de bus. Verder verklaarde zij, dat zij tijdens de rit in slaap viel. Op een gegeven moment werd zij wakker en zag dat de bus in een bosrijk gebied geparkeerd stond en dat zij de enige passagier was. Voorts dat zij besprongen werd door Haroen.

[quads id=1]

In het bos

Zij bood tegenstand maar was niet opgewassen tegen hem. Uiteindelijk gelukte het Haroen om haar lichaam binnen te dringen. Na zijn daad eigende hij zich haar zaktelefoon toe en moest zij uit de bus stappen. Vervolgens reed Haroen weg met achterlating van de vrouw.
Zij volgde de rij richting van de bus en kwam op een bepaald moment een groep mensen tegen die haar te hulp schoten. Achteraf bleek dat Haroen de bus richting Paramaribo tot stilstand had gebracht in een zijpad van een zijstraat langs de Afobakkaweg in Suriname.

Langs de weg

Nadat de aangifte van intiem misbruik en diefstal gedaan was begon de politie met het opsporen van de verdachte. Haroen kwam in beeld als verdachte en werd bij zijn woning opgespoord en aangehouden.
Hij geeft toe dat hij vleselijke gemeenschap heeft gehad met de jonge vrouw maar dat hij dat niet heeft gedaan tegen haar wil. De zaktelefoon had hij inmiddels in pand afgegeven aan iemand. De politie heeft de telefoon bij die persoon aangetroffen en in beslag genomen.

[quads id=1]

Eerder verdacht

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Haroen, A. in verzekering gesteld op verdenking van intiem misbruik en diefstal. Vermeldenswaard is dat Haroen het afgelopen jaar door de politie van Rijsdijk was aangehouden en opgesloten op verdenking van feitelijke aanranding van een vrouw waarbij hij ook spullen van haar moet hebben weggenomen.

Bron:

https://www.politie.sr/buschauffeur-opgesloten-op-verdenking-van-verkrachting-en-diefstal/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland