Vrouw doet aangifte tegen dame die leugens vertelt over haar overleden man uit Paramaribo (video)

politie Paramaribo
Bijna heel Suriname en Nederland heeft aangehoord hoe een dame uitgebreid heeft verteld hoe een politieman uit Paramaribo aan zijn eind is gekomen

[quads id=1]

Volgens de roddel, die vooral via de app rondging, is hij bij een ‘andere dame’ overleden. In haar bericht noemde ze ook de naam van de weduwe. Ze heeft haar aangeklaagd wegens smaad en laster. De politie had haar aangehouden. Bekijk het bericht voor meer informatie. De dame zou inmiddels publiekelijk haar excuses hebben aangeboden. Beluister ook de video daarover. Er wordt gezegd dat het afkomstig is van dezelfde vrouw. Moet de weduwe hier nog werk van maken of kan ze het beter laten rusten?

[quads id=1]

politie Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: Vrouw die voice-app verspreidde aangehouden. De vrouw die een voice-app over een overleden agent uit Paramaribo verspreidde is zondag aangehouden door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

[quads id=1]

Aangifte gedaan

Volgens de politie die het geval bevestigt, heeft de weduwe van de overleden onderinspecteur aangifte gedaan tegen de vrouw. De vrouw die in de directe omgeving woont waar een onderinspecteur van politie een week geleden overleed, sprak een voice-app waarin ook de naam van de weduwe werd genoemd.

[quads id=1]

Foto gebruikt

Ook werd bij de voice-app een foto van de overleden onderinspecteur gebruikt en gedeeld. Volgens de politie werd er aangifte gedaan wegens smaad en laster. Nadat de vrouw werd voorgeleid bij een hulpofficier werd ze heen gezonden.

https://www.instagram.com/p/B17Liu3BikT/

Luister hier naar de video:

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/02/vrouw-die-voice-app-verspreidde-aangehouden/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland