Oproep: Er liggen 7 lichamen in ziekenhuis te Paramaribo – politie Suriname zoekt nabestaanden

nabestaanden Paramaribo politie Suriname Nederland
Een belangrijke oproep van de politie. Zij zijn namelijk opzoek naar de nabestaanden van 7 overleden personen die in het lijkenhuis van het ziekenhuis te Paramaribo liggen. Tot nu toe heeft niemand zich gemeld.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de lichamen. Deel dit bericht met uw vrienden op Facebook zodat de nabestaanden snel achterhaald kunnen worden. Er moet toch wel iemand zijn die deze mensen mist? Of willen de mensen hun overleden familielid niet gaan ‘ophalen’?
#overleden #persoon #ziekenhuis #Paramaribo

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

De politie is opzoek naar de nabestaanden van de volgende overleden personen:

KORPS POLITIE SURINAME

BESTRIJDING ZWARE CRIMINALITEIT

FORENSISCHE OPSPORING

Bekijk hier de oproep van politie Suriname

In het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo liggen de volgende lijken opgebaard:

NO NAAM DATUM BINNENGEKOMEN IN HET MORTUARIUM GESLACHT ETNICITEIT GEB.
DATUM

[quads id=1]

1 Lijk X (afk.skelet Tawajari Polder) 19-09-2018 M ?? ??

2 Lijk X (afk.langs de Weg naar Coppename punt/brug 16-10-2018 M ?? ??

3 Bhairo, Mahadew 23-12-2018 M hindoestaan 09-10-1946

4 Mendosa, Wensley 02-02-2019 M overige ??

5 Texeira, Milton 14-03-2019 M overige 31-05-1964

6 Fritzner, Eugene Jean 20-03-2019 M Haitiaan 17-01-1981

7 Lijk X 15-05-2019 ?? ?? ??

[quads id=1]

Maak contact

Familieleden worden hierbij opgeroepen om binnen twee weken na dagtekening contact te maken met het Korps Politie Suriname, de deelstructuur Forensische Opsporing op het telefoonnummer 404022 of het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo op het telefoonnummer 442222 toestel 287 om de begrafenis van de overledene ter hand te nemen.

Paramaribo, 02 september 2019,

Het hoofd van de Forensische Opsporing,

[quads id=1]

De inspecteur van politie,

(P. TJIN LIEP SHIE)
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland