Mijn lieve man, 48-jarige Rinaldo Veldwijk is overleden in Suriname

overleden Suriname
Heel droevig als je je man op deze leeftijd moet missen, en wat een gemis voor de kinderen.

Vrouw Nganiti Veldwijk – Wip maakt namens de kinderen bekend dat haar man Rinaldo Veldwijk is overleden in Suriname. Hij was 48 jaar. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht

[quads id=1]

Overleden

Rinaldo Veldwijk

In de leeftijd van 48 jaar

Diep bedroefd en met heel veel pijn in ons hart maken wij bekend dat veel te vroeg van ons in Suriname is heengegaan onze innig geliefde man, vader, broer, oom en neef de heer Rinaldo Amator Veldwijk in de leeftijd van 48jaar.

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

Namens zijn vrouw weduwe Nganiti Veldwijk – Wip.
De kinderen: Danik, Lavier, Guillermo, Jamal en Kenisha

R.I.P soldier
❤️❤️😢😢

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland