De grondlegger van Subisco Suriname, Dhr. André Bishesar is overleden

overleden Suriname
Met geleend geld kon hij een pand in Nieuw Nickerie huren en daar een supermarkt (Sita’s Supermarkt) opzetten.  Na enkele jaren ontstond Subisco International N.V.
Hard werken, de klant centraal stellen en werken aan constante verbetering was zijn motto.  Hij was een voorbeeld voor velen. Helaas, meneer André Bishesar is overleden in Suriname. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Overleden,
dhr

Gangapersad Bishesar
m.b.a. dhr André

In de leeftijd van 82 jaar.

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden.
[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland