Bloedbad – 8 kinderen doodgestoken op de eerste school dag na de vakantie in China (video’s)

China kinderen school
Een vreselijk begin van het schooljaar voor de ouders en familieleden van deze 8 kindjes uit China

[quads id=1]

Ze zijn doodgestoken op de eerste schooldag na de vakantie. Waarom zou iemand onschuldige kinderen op een basisschool doodmaken? Is dit ook het gevolg van pesten? Heel erg dit. Bekijk ook de video erover.

[quads id=1]

School in China

Destentor schreef het volgende hierover: Acht kinderen doodgestoken op basisschool China. Op een basisschool in China zijn op de eerste schooldag acht kinderen doodgestoken. Twee anderen raakten bij de aanval gewond, zo heeft de politie dinsdag verklaard.

[quads id=1]

8 kinderen

De aanval vond ‘s ochtends om 8 uur plaats in de plaats Enshi in de provincie Hubei in China. De verdachte is een 40-jarige man, die direct na de aanval is opgepakt. Over de toedracht van de aanval en het motief van de dader is nog niets bekend, zo meldt het Amerikaanse persbureau AP.

[quads id=1]

Al eerder opgepakt

Volgens het Chinese blad Southern Weekly, die werknemers uit de Hubei-gevangenis citeerde, werd de verdachte uit China in juni uit de gevangenis vrijgelaten nadat hij een straf had uitgezeten wegens een poging tot moord.

[quads id=1]

In juni vorig jaar werden ook al twee kinderen doodgestoken door een man bij een basisschool in Shanghai. In april vorig jaar werden negen leerlingen gedood en vielen twaalf gewonden bij een middelbare school in de noordwestelijke provincie Shaanxi bij een steekpartij.

Gepest

De aanvaller was een voormalige leerling die wraak zocht omdat hij werd gepest.

Kijk ook naar de video’s erover. Let op. 1 video is in het chinees en kan vervelend overkomen.:

Bron:

https://www.destentor.nl/buitenland/acht-kinderen-doodgestoken-op-basisschool-china~a58268d7/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland