23- jarige Feller uit Nederland doodgeschoten op Curaçao (video’s)

Suriname Nederland
De 23-jarige Nederlander uit Suriname is weer beschoten. Hij overleefde de vermoedelijke afrekening dit keer niet.

[quads id=1]

Hij is doodgeschoten op Curaçao. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video erover. Heftig hoor. Zo jong. Sterkte voor de familieleden

[quads id=1]

Nederlander uit Suriname

Het Parool schreef het volgende: ’Amsterdamse crimineel vermoord op Curaçao’. De 23-jarige crimineel Genciël ’Genna’ Feller, geboren in Amsterdam, is maandag doodgeschoten in Willemstad op Curaçao. Dat schrijft Het Parool.

[quads id=1]

Op de auto geschoten

De crimineel zat rond 10.00 uur in een auto voor wat winkels toen twee onbekenden hem onder vuur namen. Hij overleefde het spervuur niet.

Afkomst uit Suriname

Suriname Nederland

De twintiger van Surinaamse origine zou een maand geleden ook al zijn beschoten in zijn woonplaats Almere. Toen schoot een onbekende meerdere kogels op hem af op de Dokkumlaan in de Stedenwijk, toen hij met zijn vriendin in een auto zat.

[quads id=1]

Kijk hier naar een video erover:

[quads id=1]

Bron:

https://www.parool.nl/amsterdam/amsterdamse-crimineel-vermoord-op-curacao~b0024ce6/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland