Stichting 1 voor 12 Suriname helpt kinderen met goed gevulde schooltas – best geslaagden krijgen bijzondere verrassing (video)

1 voor 12 Suriname
We realiseren ons dat sommige kinderen het ook best zwaar hebben in Suriname. Maar ze doen hun best! Daarom is het extra bijzonder om ze in het zonnetje te zetten. We zijn ontzettend trots op hun behaalde resultaten.
Stichting 1 voor 12 Suriname heeft ook dit jaar het schoolpakketten project groots uitgevoerd

[quads id=1]

honderden kinderen hebben een goed gevulde schooltas ontvangen en daarnaast hebben ze best geslaagden extra in de bloemetjes gezet. Zij kregen een heel groot en bijzonder cadeau mee naar huis. Bekijk onderstaande video erover. 1 voor 1 doet bijzondere dingen voor de gemeenschap. Maar dat doen ze niet alleen. Allemaal dankzij de gemeenschap, de president en vele andere donateurs. Dank jullie wel <3 Deel het bericht met een ieder zodat ze de blije gezichten van de kids kunnen zien. Een hele mooie video en prachtige muziek. Geniet van jullie welverdiende vakantie kinderen.

[quads id=1]

1 voor 12 Suriname

1 voor 12 Suriname

Bekijk hier de video:

Samen staan we sterk

[quads id=1]

Deel deze video met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

Video – Artiest Karma Kater op bezoek bij 1 voor 12 te Paramaribo

Video – Stichting 1 voor 12 start eigen bakkerij om mensen in Suriname te helpen

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis voor u