Persbericht AZP Paramaribo – man gesprongen van 3de etage

ziekenhuis Paramaribo
Wat erg, je zou maar net in de beurt zijn en het zien. Een patiënt van het AZP ziekenhuis te Paramaribo (AZP) is vanmorgen vanaf de derde verdieping naar beneden gesprongen.

[quads id=1]

In verband met een verbouwing was er een stellage geplaatst langs het gebouw. Hij is daar vanaf gesprongen. Bekijk het bericht om de officiële bekendmaking van het ziekenhuis te lezen. Dit wil je toch niet van dichtbij meemaken?

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

ziekenhuis Paramaribo

[quads id=1]
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland