Let op!! Controle persoonsgegevens ivm komende verkiezingen in Suriname

Hierbij een bekendmaking vanuit het ministerie. In verband met het actualiseren van het kiezersregister roept het ministerie van Binnenlandse zaken alle burgers in Suriname op om hun persoonsgegevens te controleren.

[quads id=1]

Bekijk onderstaande brieven om te weten waar, wanneer en wat u allemaal moet overleggen. Let op er zijn ook mobiele locaties beschikbaar. Geef het door aan een ieder in Suriname. Zodat ze op de hoogte zijn.

Verkiezingen Suriname

Controle persoonsgegevens ivm komende verkiezingen in Suriname

[quads id=1]

verkiezingen Suriname verkiezingen Suriname
[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland