Gefeliciteerd Shanice Zeegelaar uit Paramaribo – you did it girl

geslaagd Paramaribo
De trotse ouders Frits en Helen Zeegelaar – Fraser en vriend Daniël Lingard maken bekend dat de knappe Shanice Zeegelaar is afgestudeerd in Paramaribo. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie omtrent haar prestaties. Ook wij van FamilieNieuws feliciteren haar van harte. Helpen jullie mee met de felicitaties?

Proficiat!

[quads id=1]

Shanice Zeegelaar

Vertrouw op de Here met uw ganse hart en steun op uw eigen inzicht niet.
Ken Hem in al uw wegen, dan zal Hij uw paden recht maken
spreuken 3: 5-6

Vol trots en dankbaarheid maken wij bekend dat op woensdag 28 augustus 2019 in Paramaribo aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname, Faculteit der Maatschappijwetenschappen, studierichting Psychologie is afgestudeerd,

Shanice Shireen Zeegelaar

[quads id=1]

Zij verdedigde met succes haar thesis getiteld:

Positief organisatorisch gedrag. Een onderzoek naar de invloed van mentale gezondheid op werk bevlogenheid onder werknemers in Paramaribo

Zij verkreeg hierdoor de graad van Bachelor of Science in de Psychologie

De felicitaties namens de trotse familie:

Vader: Frits Zeegelaar
Moeder: Helen Zeegelaar – Fraser
Vriend: Daniël Lingard

[quads id=1]

geslaagd Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland