Lichaam 28-jarige man uit het water gevist – politie Suriname

verdronken Suriname
Een jongeman is overleden in Suriname. Hij was gaan zwemmen en verdween in de diepte. Even later is zijn ontzielde lichaam uit het water gehaald. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent de identiteitsgegevens van het slachtoffer. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies

[quads id=1]

Overleden Suriname

Jongeman vermoedelijk verdronken in een kreek nabij het dorp Moengotappoe te Suriname. De 28-jarige St.Clair, Kraam is vermoedelijk in een kreek nabij het dorp Moengotapppoe verdronken.

[quads id=1]

Dorp in Suriname

De politie van Moengo kreeg op zaterdagmiddag 31 augustus de melding binnen van een verdrinking te Moengotappoe. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat St.Clair, Kraam moet zijn gaan zwemmen in een kreek nabij het dorp. Hij zou op een gegeven moment in de diepte zijn verdwenen.

[quads id=1]

Lichaam opgevist

Dezelfde dag werd het lichaam van St.Clair uit de kreek gehaald en stelde een ingeschakelde arts officieel de dood vast.

In verband met het onderzoek is het ontzielde lichaam van St.Clair, Kraam in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

gerelateerde berichten:

10-jarige verdronken in hotel te Paramaribo Noord ~ Vakantie Suriname

Vakantie ganger uit Nederland verdronken in Suriname

Bron:

[quads id=1]

Jongeman vermoedelijk verdronken in een kreek nabij het dorp Moengotappoe

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland