Acteur Kevin Hart betrokken bij ernstig verkeersongeval in Amerika (video)

Hart Amerika
Celebrity news. We kennen hem allemaal wel. Kevin hart. Buikpijn van het lachen krijg je als je naar zijn films kijkt.

[quads id=1]

De Komiek uit Amerika is zojuist betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeval in Amerika. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video erover. Hopelijk komt het nog goed.

[quads id=1]

Kevin Hart

De Telegraaf in Nederland schreef het volgende hierover: Kevin Hart in ziekenhuis na auto-ongeluk. Komiek en acteur Kevin Hart heeft zondag in Los Angeles Amerika een auto-ongeluk gehad. Momenteel ligt hij in het ziekenhuis en zou hij ernstig letsel aan zijn rug hebben overgehouden.

[quads id=1]

Hart Amerika

In het ziekenhuis

De 40-jarige komiek zat in een van zijn klassieke auto’s, een blauwe Plymouth Barracuda uit 1970, toen de bolide tegen een houten hek aan knalde en in een geul belandde volgens TMZ. Door de impact van de klap is het dak van de auto ingestort.

[quads id=1]

2 andere personen

Radar Online meldt dat Hart zijn vriend Jared Black (28) achter het stuur zat. Ten tijde van het eenzijdige ongeluk zat ook de personal trainer van Hart en zijn vrouw, Rebecca Broxterman. De politie laat aan de entertainmentsite weten dat ’twee van de drie inzittenden vastzaten in het voertuig’. Hart en Black waren de twee inzittenden die vastzaten en zijn vervolgens naar een ziekenhuis vervoerd wegens ’ernstig letsel aan hun rug’.

Kijk hier naar een video erover:

Eerdere berichten:

Video – Heeft Kevin Hart een ‘buitenvrouw’ terwijl vrouwtje zwanger is?

Celebrity news – Kevin Hart is weer vader geworden

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland