Onze kleine Christiaan Khemai is plotseling overleden in Suriname – bedankt voor jullie steun (foto’s en video’s)

overleden Suriname
Hartverscheurend. De diepbedroefde vader Wiesje Khemai uit Suriname bedankt namens zijn vrouw, overige familieleden en nabestaanden een ieder die hen geholpen heeft rondom het plotselinge overlijden van hun 2-jarige zoontje Christiaan.
Bekijk het bericht om zijn emotionele woorden te lezen. Een nachtmerrie voor elke ouder. Ze delen prachtige video’s en foto’s van hun zoontje. Kijk ook naar de condoleance met een duidelijke boodschap. Sterkte papa, sterkte mama en alle overige nabestaanden.

[quads id=1]

Overleden,
Onze zoon

R.I.P
MY BOY,
LOVE U FOREVER

Christiaan Satrohan Khemai

In de zeer jeugdige leeftijd van 2 jaar
Geboren 24/4/2017
Overleden 22/8/2019

[quads id=1]

IK WENS DIT VOOR NIEMAND OOK GEEF IK MEE ALS JE IETS NIET WEET ZEG AUB NIKS MET JE MOND MIJN VROUW HEEFT ALTIJD HAAR BEST GEDAAN EN MIJN FAMILIE OOK

Mijn woorden zijn niet voldoende maar ik bedank een ieder die ons heeft geholpen in welk vorm dan ook. Bij deze delen we de laatste video’s van onze zoon Christiaan Satrohan Khemai 😘😘😘

Bekijk hieronder de foto’s en video’s die zijn gedeeld.

Ricky Sewpersad de wereldreiziger van Never Stop Explorer schrref de condoleance op hun Facebook pagina.

Kinderen, onze kostbaarste bezit…

Wil graag stilstaan bij het meest kostbare wat wij hebben, onze kinderen. Kinderen zijn naïef en onschuldig, wat wij ze aanleren dat doen ze ook. Zij zijn onze toekomst. Kinderen brengen vreugde in het leven. Kinderen kennen geen onderscheid tussen rassen en geloof en wij moeten hun vormen. Kortom zij zijn onze kostbaarste bezit.

overleden Suriname

Vakantie is aangebroken, de mooiste tijd van het jaar. Veel mensen in Suriname bezoeken graag zwemgelegenheden voor een beetje ontspanning. Hierbij roep ik een ieder op om extra te letten op onze kinderen. Kijk vaker om je heen vooral rondom het water. Ongeacht het je eigen kind is of niet we moeten gezamenlijk letten op alle kinderen. Het kost een paar seconden of je raakt ze uit het oog. Laten we samen een leuke tijd van maken, fijne vakantie Suriname!

Wil de familie Khemai heel veel sterkte en kracht toewensen bij het verlies van hun zoon, RIP engeltje…❤❤❤

#InstagramRickySew
#NeverStopExploring

Foto’s en video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland