Ik wil mijn naam zuiveren want er worden leugens van mij op Facebook gezet – Satish uit Paramaribo

satish Paramaribo
Satish uit Paramaribo heeft het heel moeilijk. Iemand heeft leugens over hem op social media geplaatst.  Zijn naam en foto hebben ze op het net gezet met een heleboel leugens. Hij is al naar de politie gegaan maar zonder succes.

[quads id=1]

Daarom heeft hij ons gevraagd om zijn verhaal te delen met iedereen. Want door de leugens gaat zijn leven alleen maar achteruit. Hij heeft dringend advies nodig. Wat moet hij doen? Lees zijn verhaal en deel het met anderen zodat ze ook zijn kant van het verhaal kunnen bekijken.

Satish uit Paramaribo

Hallo, iedereen ik moet echt mijn naam zuiveren. Want ik word te kijk gezet op social media.

[quads id=1]

Ik ben Satish uit Paramaribo. Ik bleef op Weg naar Zee. Ik werkte op een plaats en woonde ook daar en ik kreeg nooit mijn normale afgesproken salaris. Bijna 6 maanden was het zo. Ik zag helemaal geen vooruitgang en ben toen verhuisd.

Geld gestolen

Na een dag kwam die persoon mij beschuldigen van diefstal. Hij heeft gezegd dat ik geld heb gestolen, een mobiel en nog meer dingen. Dit is helemaal niet waar. Ik heb hem toen gezegd om er een politiezaak van te maken Ik weet niet of hij dat heeft gedaan.

Tot mijn schrik zag ik mijn gezicht en naam op Facebook. Hij heeft me beschuldigd en het op social media gezet. Mijn naam is zwart gemaakt. de hele dag bellen mensen mij nu. Ze vragen me wat dat ding van me is op Facebook. Het irriteert me zodanig. Ik heb helemaal niets gedaan. Die man komt me nu zelfs met de dood bedreigen.

[quads id=1]

Politie helpt niet

Ik ben ook naar de politie gegaan. De politie doet niets. Rede waarom. Het zijn allemaal matties van elkaar. Maar nu zit ik met dit probleem. Toen ik weg bij die man was gegaan kon ik wonen in het huis van iemand anders. Zelfs daar is die persoon het voor me gaan verpesten. Hij is allemaal leugens gaan vertellen over mij. Ik ben toen weggegaan.

Ik weet nu niet wat ik moet doen. Iedereen denk verkeerd over mij. Nu ben ik weer even bij iemand, vandaag hier morgen weer ergens anders. Alleen maar problemen sinds die dag. En dat komt omdat die persoon mijn naam en leugens op Facebook heeft gezet.

[quads id=1]

Leven verpesten

Ik ben iemand, ik probeer vooruit te komen maar mensen proberen mijn leven te verpesten nu. Juist ben ik de gene die benadeeld is. Die man moest mij juist betalen en dan zet hij mijn naam op Facebook. Hij heeft me beledigd voor zoveel mensen. Ik kan helemaal niet vrij zijn, mensen roepen me dief op straat. Ik zie alleen achteruitgang voor mij. Zodra ik iemand op straat tegenkom praten ze hierover. Is toch niet netjes zo?

[quads id=1]

Op Facebook

Dit is mijn deel van het verhaal en ik wil graag dat iedereen het leest. Kun je aub vragen aan de mensen wat ik kan doen? Deel ook die foto van mij die geplaatst is op Facebook. Mensen moeten weten dat het leugens zijn. Ik ben geen dief!
Groeten van Satish uit Paramaribo

satish Paramaribo

Disclaimer: Wij van FamilieNieuws hebben het verhaal van Satish gepubliceerd. Hij heeft het aan ons gevraagd. Dit is zijn eigen persoonlijke ervaring en niet die van ons. Laat dat duidelijk zijn voor een ieder. Uiteraard is de tegenpartij ook vrij om via ons zijn/haar kant van het verhaal te vertellen.  Heb je ook een ervaring die je wilt delen? Stuur ons jouw verhaal!

Gerelateerde verhalen:

Redactie: Onterecht criminaliseren van anderen is strafbaar in Suriname

‘Amafo moet eerst naam zuiveren rond gestolen kinderbijslag in Suriname’

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland