Piranha’s maken weer slachtoffers op vakantie oord in Suriname – advies: Ga niet meer in het water!! (video)

Piranha Suriname vakantie
Badplaatsen gesloten? Zwemmen is nu op eigen risico in Suriname? Het begint nu echt te gek te worden met die pierings in onze wateren. Alweer zijn vakantie vierders gebeten door piranha’s. De DC zegt: Dat bezoekers niet meer in de rivier mogen zwemmen!!

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en luister naar de video. Geef het door aan iedereen. Wat een domper. Zo een vakantie tijd. Durf jij niet meer in het water? Of zwem je gewoon?

[quads id=1]

Vakantie Suriname

Piranha’s zorgen weer voor ellende op vakantieoorden. Dc Jurel van Para roept bezoekers op om alert te zijn

Uitbaters van vakantieoorden langs de Surinamerivier in Para, mogen bezoekers niet in de rivier laten zwemmen. Dit komt op uitdrukkelijk verzoek van districtscommissaris Armand Jurel, nadat de roofvis weer slachtoffers heeft gemaakt. Amand Jurel heeft daarom alle exploitanten van vakantieoorden aangeschreven.

Vakantie oord

Districtscommissaris Amand Jurel van Para. Enkele weken geleden kwamen er ook al berichten van bezoekers van een vakantie oord in Suriname die waren gebeten door een piranha.

Luister naar het volgend gesprek erover

[quads id=1]

Klik op listen in browser op de foto hieronder om het bericht te beluisteren:

Lukt het niet om het bericht te beluisteren? Klik dan hier

Bron:

http://www.radio10.sr

Eerdere berichten:

Piranha’s maken meerdere slachtoffers in vakantie oord te Suriname – meisje verliest teen

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland