Zielig! Kinderen uit Suriname leven in smerig kindertehuis in Paramaribo (foto’s)

kindertehuis Paramaribo
Op deze matrassen moeten de kinderen slapen, in zo een broko broko douche moeten ze baden en op zo een smerig toilet moeten ze hun behoeften doen. Hoe dan??? Waarom zitten sommige kinderen in een kindertehuis? Omdat de situatie thuis niet goed voor ze is. Is het thuis erger dan dit?

[quads id=1]

Daarom is het onbegrijpelijk dat dit tehuis nog bestaat. Dat er kinderen zijn die daar moeten slapen. het tehuis ziet eruit alsof het jaren niet is schoongemaakt. Dit kan nooit gezond zijn oor de kinderen? Hoe komt het dat ‘zoiets’nog bestaat? Worden dit soort tehuizen niet regelmatig onderzocht? Gelukkig wordt er nu wat aan gedaan. Dankzij een filmpje dat onlangs op social media verscheen. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de vreselijke foto’s. Deel het met anderen want dit kan echt niet. Hopelijk worden meteen alle andere tehuizen bekeken.

[quads id=1]

Kindertehuis Paramaribo

De Dc van Paramaribo Zuid-west heeft vandaag met assistentie van de politie van Uitvlugt en het BOG een onderzoek ingesteld naar de omstandigheden waarin kinderen wonen in een opvanghuis te Cupido Paramaribo. Dit naar aanleiding van een filmpje dat op Facebook is verschenen. In ieder geval is de situatie zeer slecht te noemen.

[quads id=1]

Aan het renoveren

Zowel de eigenaar en haar kinderen gaven aan dat ze bezig waren te renoveren. Echter is dat niet gebleken. Ze waren wel driftig bezig om hier en daar te schilderen en schoon te maken. In ieder geval was duidelijk te zien dat er in geen tijden een schoonmaak beurt heeft gehad. Sozavo is nu bezig met de zaak. Ook het ministerie van onderwijs wordt ingeschakeld.

[quads id=1]

Eerdere gerelateerde berichten:

Video – Mevrouw Tirza Burleson: Het is ‘WANhoop voor kinderen’

14-jarige steekt 16-jarige neer in kindertehuis te Paramaribo Suriname

Bron en foto’s op Facebook H. Kia
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland