Verliefde vrouw uit Nederland moet de gevangenis in omdat ze miljoen uitgeeft aan buitenlandse internet date

internet dating
Leuk zo een schatje via Tinder of Via facebook. Maar pas op: Internetdating is niet altijd veilig. Sommige mensen zijn zo verliefd dat ze trappen in alle zoete praatjes van hun schatje aan de andere kant van het scherm.

[quads id=1]

Een vrouw uit Nederland moet de gevangenis in. Ze heeft meer dan een miljoen euro overgemaakt naar haar Afrikaanse online lover. Het geld was niet van haar maar van haar baas. Ze werkte bij een groot bekend bouwbedrijf. Ze dacht dat hij het wel terug zou betalen. Waarom zijn mensen zo lichtgelovig? En waarom zijn mensen zo gemeen? Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video van een vrouw die vertelt over haar ervaring met deze oplichters. Deel het met anderen als waarschuwing. P.s. Er zijn ook vrouwelijke oplichters online. Denk er om!

[quads id=1]

Dating Nederland

Algemeen dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Vrouw die 1,1 miljoen van Karwei overmaakte naar internetliefde moet 10 maanden de cel in. De 51-jarige Hannelore S. is door het gerechtshof in Den Haag veroordeeld tot een celstraf van vijftien maanden, waarvan vijf voorwaardelijk, voor onder meer het oplichten van haar werkgever Karwei voor ruim 1,1 miljoen euro. De Rotterdamse maakte al dat geld over aan een Afrikaanse internetliefde, die ze leerde kennen via Facebook maar die ze nooit ontmoette.

[quads id=1]

internet dating
Voorbeeldfoto
Ze werkte voor Karwei

De uitspraak is conform de eis van het Openbaar Ministerie en de straf die de rechtbank in Dordrecht haar eerder dit jaar oplegde. Vrouw die Karwei voor 1,1 miljoen oplichtte moet tien maanden de cel in.

[quads id=1]

Weer een vaste baan

De advocaat van S. had om een voorwaardelijke celstraf gevraagd, omdat de vrouw inmiddels weer een vaste baan heeft en bezig is haar forse schuld af te lossen. ,,Wat heeft de maatschappij er aan als ze in de cel gaat zitten. Dan raakt ze haar baan kwijt, moet de bijstand in en dan wordt er niets meer terugbetaald”, zei hij tijdens de behandeling van de zaak eerder deze maand.

[quads id=1]

Onontkoombaar

Het hof laat weten dit meegewogen te hebben bij de straf. Het hof vindt het handelen van de verdachte echter ‘uiterst laakbaar’ en de opgelegde straf ‘onontkoombaar’. Het hof betrok bij dat oordeel vooral de hoogte van het fraudebedrag en de lange periode waarin de vrouw het vertrouwen van haar werkgever keer op keer heeft geschonden.

Bekende datingsites

Opgelicht worden via datingsites komt vaak voor. Bekijk hier de video erover. een vrouw vertelt haar ervaring. Deel het met anderen als waarschuwing:

[quads id=1]

Het kan ook via Tinder en Badoo. Bekijk onderstaande video van opsporingverzocht:

Gerelateerde berichten:

Redactie: Vrouwen uit Suriname willen liever daten met rijke buitenlanders – dating

Video – Lichaam vermiste tiener Orlando Boldewijn gevonden

Bron:

https://www.ad.nl/dordrecht/vrouw-die-1-1-miljoen-van-karwei-overmaakte-naar-internetliefde-moet-10-maanden-de-cel-in~a005c326/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland