Onze moeder, Sari Sadikromo is op 53-jarige leeftijd overleden in het AZP Paramaribo

overleden Paramaribo
Onze moeder Sari was vooral bekend als de worst vrouw voor Naskip aan de Wanicastraat te Paramaribo.

Sari Towon, gehuwd Sadikromo is vandaag overleden. Ze overleed op 53 jarige leeftijd, veel te jong. Dat maken de kinderen en kleinkinderen namens de families Sadikromo en Tjokrodipo bekend. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Mama wilde het niet zo hebben,
maar God heeft anders bepaald

Overleden onze moeder en schoonmoeder

Sari Sadikromo – Towon

De families Sadikromo en Tjokrodipo maken het overlijden bekend van onze moeder, oma en schoonmoeder Sari Sadikromo – Towon. Ze was meer bekend als worst vrouw van Naskip aan de Wanica straat te Paramaribo. Onze moeder is op 28 augustus 2019 heengegaan in het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo op de jonge leeftijd van 53 jaar.

De info omtrent de uitvaart wordt nog bekend gemaakt

Namens haar kinderen en kleinkinderen

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland