Onze collega, 52-jarige Donald Vliet is overleden – Korps Politie Suriname Keizerstraat Paramaribo

politie Paramaribo
Hierbij maakt het Korps politie Suriname het overlijden bekend van collega Donald Vliet in Paramaribo. De Onder Inspecteur van de politie overleed op 52-jarige leeftijd. Hij was werkzaam op bureau Keizerstraat te Paramaribo. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

Overlijdensbericht van VLIET DONALD CARLY

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op zaterdag 24 augustus 2019 haar is komen te ontvallen, de Onderinspecteur van politie

VLIET DONALD CARLY

in de leeftijd van 52 jaar.

Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau aan de Keizerstraat oftewel ressort Centrum Paramaribo. De begrafenis vindt plaats op zaterdag 31 augustus 2019 om 17.30 uur op de begraafplaats Mariusrust aan de Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo.

Op de Politie Academie zal van 14.15 u tot en met 15.00 uur gelegenheid bestaan tot het nemen van afscheid, gevolgd door een uitvaartdienst van 15.00 uur – 16.00 uur. De familie vertrekt om 16.30 uur onder begeleiding van de M.S.D. naar de Dr. Sophie Redmondstraat van waaruit ter hoogte van de van Idsingastraat het stoffelijk overschot met Korpseer begeleid zal worden naar de begraafplaats Mariusrust.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 29 augustus 2019
Public Relations K.P.S.

politie Paramaribo
Foto binnengekomen via Facebook

Bron:

Overlijdensbericht van VLIET DONALD CARLY