Mijn broer bedreigt ons allemaal met de dood – dit gaat uit de hand lopen -anoniem Paramaribo

broer Paramaribo
We hebben een zeer ernstige en wanhopige brief gekregen van Brian. Hij woont met zijn broer, zus en ouders in Paramaribo. Maar zijn broer vormt een gevaar voor hen. Hij bedreigt hun allemaal dagelijks met de dood. De politie doet niets. Brian heeft dringend hulp en advies nodig. Er moet iets gebeuren voordat het echt uit de hand loopt. Waarom doet de politie niets? Waar kan hij terecht? Kunnen jullie hem aub helpen met advies? Lees zijn emotionele verhaal. Deel het met anderen wellicht kan iemand hem helpen voordat het te laat is.

Brian uit Paramaribo

Dag iedereen, ik ben Brian Ik woon samen met mijn broer, moeder, vader grote zus en nichtje in Paramaribo. Ik ga jullie ons verhaal vertellen want er moet snel een oplossing komen voordat dit allemaal helemaal uit de hand loopt. We lopen namelijk echt gevaar. Mijn broer gaat 1 van ons op een dag ongeluk geven. Ik weet echt niet wat ik moet beginnen daarom vraag ik hulp via Familienieuws.

Elke dag ruzie

Wat er in ons huis gebeurt is vooral vreselijk voor mijn moeder en mijn zus. We wonen in een vervelende situatie thuis in Paramaribo. Elke dag is er heel veel ruzie thuis. Degene die al deze ruzie maakt is mijn broer. Maar ik zie hem niet als mijn broer. Hij is een totale vreemde voor mij geworden. Door dit alles wat hij ons aandoet.

Een duivel

Hij is de grootste duivel die ik ooit heb zien lopen op aarde. Elk avond als hij thuis komt maakt hij ruzie met mijn moeder en zus en zelfs met mijn nichtje en onze Vader. Hij zegt vaak dat hij mijn moeder, zus en mij gaat dood maken. En hij is elk avond weer aan de gang.  Soms komt de politie, maar zij gaan niets kunnen doen. En als je naar daar gaat ook niet. Soms nemen ze hem mee, maar dan toch  is die snel weer vrij.

Buren zijn ook bang

Ik snap het niet. Hoe kun je als volwassen man dreigen dat je een meisje van 13 jaar haar gezicht gaat basteren. Dat kan toch niet?  Hij vecht met mijn moeder en mijn zus en hij scheldt huizen ver. De buren kunnen niet helpen want ze zijn ook bang. We zijn allemaal bang.

Ik schrijf jullie om advies. Mijn vraag is.  Hoe lang gaat dit nog door kunnen gaan? Wanneer gaat de politie iets doen? Moeten er eerst doden vallen? Mijn moeder is 60 jaar en is gepensioneerd hij zegt vaak aan mijn moeder dat hij haar gaat dood maken en mijn zus en mijn nichtje ook.

Ik ben broertje

Hij valt mensen aan in huis en dat vind ik vreselijk. Ik ben broertje. Ik zoek echt een oplossing voor de mensen in huis. Ik ben radeloos. Dit gaat echt uit de hand lopen. Ik wil mijn moeder, zus en nichtje nog lang in leven zien. Mijn broer regeert verschrikkelijk. Hij is geen mens.  Hij jaagt mijn zus vaak weg uit dat huis en mijn moeder ook..

Politie Paramaribo

We wonen samen allemaal in Paramaribo. Het is echt lastig zo. Om zo te leven. Hij heeft mij ook zo vaak bedreigd met de dood. Dat hij mij gaat kappen. Mijn broer is echt een duivel. De politie laat hem binnen een paar uur weer vrij als ze hem komen halen. We bellen zo vaak de politie.

broer Paramaribo
Voorbeeldfoto van Chicago sun times

Als we slapen, gaat hij in de kamer van mijn moeder in om ruzie te maken en om haar te bedreigen. We slapen echt met vrees in dat huis. Hij moet echt weggaan van hier of wij moeten weg. We kunnen echt niet meer met hem wonen in 1 huis op 1 erf.

Graag advies

Elke dag is er ruzie in het huis. Mijn zus vooral heeft het zo zwaar. Het wordt alleen maar van kwaad tot erger. Hij moet weg. Maar hoe dan? We zijn echt radeloos. We weten niet meer wat we moeten beginnen. Misschien kan de bevolking middels deze brief met ons meedenken en ons adviseren wat we kunnen doen.  Ik zoek echt een oplossing voor dit grote probleem. Het wordt echt veel te zwaar voor ons. We kunnen echt niet meer. Straks leeft 1 van ons niet meer. Dank u wel Familienieuws. 😭😞😪

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig