Kinderdagverblijf “Zout der Aarde” te Paramaribo per direct gesloten na inspectie (nog meer vieze foto’s en video)

Kapotte speeltuin toestellen, etenswaren die te wensen overlaten, smerige keukenbladen en nog veel vieze foto’s. Het is nog erger dan we in de eerste instantie dachten.

Hierbij de officiële melding en nog meer foto’s van de zeer onhygiënische  en onmenselijke situatie van kinderdagverblijf “Zout der Aarde” aan de Lolastraat te Paramaribo. Het is tehuis is gelukkig per direct gesloten door de DC! Waar gaan de arme kindjes nu naartoe dan? Tenminste naar een veel betere plaats!

Kindertehuis Paramaribo

Naar aanleiding van een filmpje dat verscheen op social media, is op woensdag 28 augustus jl. in opdracht van districtscommissaris Eric Grauwde een onderzoek ingesteld naar de omstandigheden in het kinderdagverblijf “Zout der Aarde” aan de Lolastraat te Paramaribo.

Dit in aanwezigheid van het BOG, de politie, de buurtmanager van Uitvlugt te Paramaribo dhr. Kia. Ook de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst van het districtscommissariaat en de bestuursdienst van het ressort Tammenga waren er.

Direct gesloten

Er werd een zeer onhygiënische, erbarmelijke en onmenselijke situatie in dit kinderdagverblijf geconstateerd. In opdracht van districtscommissaris E. Grauwde is in samenwerking met bovengenoemde actoren het tehuis noodgedwongen gesloten.

Pers was aanwezig

Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting is momenteel bezig met deze zaak en ook het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is ingeschakeld. Ook de pers was hier aanwezig.

Bekijk hier alle foto’s:

Bekijk hier ook een oude video over het tehuis:

Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland