Dronken Kamlesh krijgt woordenwisseling met zijn vrouw in de auto en overlijdt na verkeersongeval – politie Suriname

Opzoek Stieven Crook Hovenburg
Kamlesh kwam met zijn vrouw en kinderen van een feestje in Suriname. Hij stapte dronken achter het stuur. Zonder gordel om.

[quads id=1]

Tijdens de rit kreeg hij woorden met zijn vrouw en verloor macht over het stuur. Hij kwam om het leven. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent het ongeval en voor de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen zijn vrouw, kinderen en overige familieleden veel sterkte met dit verlies

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Autobestuurder verongelukt.
De 27-jarige autobestuurder Kamlesh Khouesial is na een verkeersongeval in de vroege ochtend van donderdag 29 augustus in de Bomaweg te Suriname overleden.

[quads id=1]

De politie van het politiebureau Santo Boma kreeg omstreeks twee uur in de ochtend de melding dat een personenauto in de oostelijke trens van de Bomaweg ter hoogte van de Verlengde Welgedacht C weg, was beland. Bij aankomst op de locatie werd de personenauto in de trens aangetroffen. Een 27-jarige vrouw en haar twee kinderen van 2 en 5 jaar werden ook ter plaatse aangetroffen.

Vrouw en twee kinderen

[quads id=1]

De bestuurder zijnde de echtgenoot van de vrouw zat bekneld in het voertuig en vertoonde geen teken van leven. Met behulp van de brandweer werd het levenloos lichaam van Kamlesh uit het voertuig gehaald. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. De vrouw en de twee kinderen kwamen met de schrik vrij.

Hij was dronken

Volgens verklaring van de vrouw kwamen zij van een feest; alwaar haar man zich te goed had gedaan aan wat alcohol. Onderweg naar huis kreeg zij een woordenwisseling met Kamlesh. Op een gegeven moment remde Kamlesh de auto krachtig af met het gevolg dat hij de controle over de besturing van het voertuig verloor. De auto geraakte van de weg en belandde vervolgens in de langs de weg lopende trens.

[quads id=1]

Ruzie in de auto

Op dat moment had Kamlesh geen veiligheidsgordel om en was de ruit van het autoportier aan de bestuurderszijde omlaag gebracht. Hoogstwaarschijnlijk heeft Kamlesh een fatale slag aan zijn hoofd of hals gehad omdat zijn hoofd buiten het voertuig hing.

[quads id=1]

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Kamlesh door de politie afgestaan aan zijn nabestaanden.

Bron:

Autobestuurder verongelukt

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland