Bondsvoorzitter Michael Sallons gearresteerd en inmiddels weer vrijgelaten door de politie in Paramaribo (video)

Sallons Paramaribo

Het was heftig vanmorgen. Meneer Sallons was opgepakt door de politie voor de deur van SZF te Paramaribo. Meneer Sallons werd tegen 14.00 u vanmiddag gelukkig weer vrijgelaten door de politie. Meneer Sallons vertelt zelf wat er precies is gebeurd.
Bekijk onderstaande video voor meer informatie:

[quads id=1]

———————
Eerder schreven we onderstaand bericht:

Het personeel van Apotheek Ligeon houdt de ingang van SZF-hoofdkantoor in Paramaribo bezet.

[quads id=1]

Bondsvoorzitter Michael Sallons was er ook bij en is gevraagd om weg te gaan. Uiteindelijk heeft de politie Salons zojuist hardhandig gearresteerd en afgevoerd. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video. Is het terecht of staat Sallons in zijn recht?

[quads id=1]

SZF Paramaribo

De Ware Tijd schreef het volgende: SALLONS GEARRESTEERD DOOR DE POLITIE. Het personeel van Apotheek Ligeon houdt de ingang van SZF-hoofdkantoor bezet. Bondsvoorzitter Michael Sallons van de Ligeon Werknemers Organisatie is samen met zijn leden getogen naar het hoofdkantoor om aandacht te vragen voor de CAO-onderhandeling over 2019.

[quads id=1]

Sallons zit voor de poort en is door de sterke arm gevraagd zich van de ingang te verwijderen. Zojuist heeft de politie Sallons hárdhandig gearresteerd en afgevoerd. Voorts verwacht de bond dat de waarschuwing die twee bondsleden hebben gehad voor het uitvoeren van vakbondszaken wordt terrug gedraaid.

[quads id=1]

Sallons Paramaribo SZF
Voorzitter Michael Sallons van de Ligeon Werknemers Organisatie wordt door de politie afgevoerd. Foto: Stefano Tull

Ligeon is een dochteronderneming van SZF en heeft als directeur Humphrey Hasrat. Eerder in de ochtend kwam Hasrat binnen en liep het personeel voorbij. Het personeel wil directeur Rick Kromodihardjo in persoon spreken. De afdeling voorlichting gaf te kennen dat de directeur in een bespreking zit.

Bekijk hier de video van Anthonie Jankie
[quads id=1]

Luister naar onderstaande video voor meer informatie omtrent de protesten:

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/08/29/sallons-gearresteerd-door-de-politie/

geschreven door Naomi Hoever
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland