27-jarige Kamlesh overleden na ongeval in Suriname

overleden Suriname

Helaas weer familie in diepe rouw in Suriname. Er is een dodelijk verkeersongeval geweest. De 27-jarige Kamlesh is hierbij om het leven gekomen.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Sterkte

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Bij een verkeersongeval aan de Bomaweg heeft de 27-jarige bestuurder Kamlesh K. donderdagochtend rond half 3 het leven gelaten.

[quads id=1]

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de bestuurder over de Bomaweg reed. Hij kwam vanuit de Kameelbrug en reed richting Welgedacht C-weg. Hij moet om nog onbekende reden de controle over het stuur hebben verloren en belandde met zijn voertuig in de goot langs de weg. Het vermoeden bestaat dat hij met hoge snelheid heeft gereden.

[quads id=1]

De brandweer moest de nodige assistentie verlenen om de man uit het voertuig te halen. Een arts bevestigde zijn overlijden, waarna het ontzielde lichaam in afstemming met het Openbare Ministerie in beslag werd genomen. De zaak is overgedragen aan de verkeersunit Regio Midden.

[quads id=1]

Meer informatie later in het officiële politieberiht

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/08/29/dode-bij-verkeersongeval-bomaweg/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland