12-jarig meisje uit Rotterdam vermist in Nederland (video)

vermist Nederland
Hierbij een dringend bericht van vermissing uit Rotterdam in Nederland. Een 12-jarige meisje is al 2 dagen niet thuisgekomen.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent haar signalement en deel het met een ieder in Rotterdam of Nederland zodat ze snel weer thuis komt. Bekijk ook de video omtrent haar vermissing.

[quads id=1]

Vermist Nederland

De 12 jarige Meheret is sinds dinsdagochtend 27 augustus vermist vanuit Rotterdam. Ze is voor het laatst gezien op NS-station Breda in Nederland. Het signalement van Meheret: donker getint, 155 cm, zwart haar gekruld, mogelijk vlechtjes in een staart of knot. In haar haar had zij wit/grijzige stukken wol gestoken.

[quads id=1]

Afkomst uit Ethiopië

Meheret – van Ethiopische afkomst – droeg dinsdag een zwart jurkje met een grof gekartelde bovenrand, zwarte schoenen met een witte zool. Ze is brildragend: rond montuur bruinachtig van kleur en maakt gebruik van een paars kleurige iphone.

Bel de politie

vermist Nederland

Wie informatie heeft over deze vermissing, graag contact opnemen met de politie via 0800-6070.

[quads id=1]

Deel dit bericht met een ieder in Nederlad of Rotterdam zodat ze snel weer thuis kan komen.

Bekijk hier de video:

Bron:

https://dagblad010.nl/Algemeen/meisje-van-12-jaar-vermist-vanuit-rotterdam

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland