SLM Suriname is jarig en trakteert op leuke vakantie aanbiedingen vanuit Paramaribo (video’s)

vakantie Paramaribo
SLM Suriname is weer jarig en ze trakteren op leuke vakantie aanbiedingen. Bijvoorbeeld: Een retourtje naar Curaรงao of Belem voor nog geen $300 of voor $480 naar Miami. Kijk ook naar de leuke prijs voor een retourtje Amsterdam. Kun je niet kiezen en wil je wat inspiratie opdoen? Bekijk dan de interessante video vlogs van verschillende Surinaamse en Nederlandse vloggers. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met je toekomstige reisgenootjes. Gefeliciteerd SLM!

[quads id=1]

vakantie Paramaribo

SLM Suriname deelde het volgende bericht op hun Facebook pagina: ๐Ÿ”Š#SLM is jarig En de De Surinaamsche Bank maakt het makkelijker om te kunnen trakteren. Wij trakteren uitsluitend op de routes vanuit Paramaribo naar โœˆ๏ธ๐€๐ฆ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐๐š๐ฆ, ๐๐ž๐ฅรฉ๐ฆ, ๐‚๐ฎ๐ซ๐šรง๐š๐จ, ๐๐จ๐ซ๐ญ ๐จ๐Ÿ ๐’๐ฉ๐š๐ข๐ง & ๐Œ๐ข๐š๐ฆ๐ขโœˆ๏ธ
โ€ผ๏ธ๐Š๐จ๐จ๐ฉ ๐จ๐ฉ ๐Ÿ๐Ÿ— & ๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ— een actie ticket van de #SLM en betaal in SRD tegen de bankkoers! โ‰๏ธAf- en heenreis in de periode ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐จ๐ค๐ญ๐จ๐›๐ž๐ซ ๐ญ/๐ฆ ๐ŸŽ๐Ÿ– ๐๐ž๐œ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ—.

[quads id=1]

Bestemmingen

PARAMARIBO-AMSTERDAM RETOUR USD 747
PARAMARIBO-CURACAO RETOUR USD 297
PARAMARIBO-BELEM RETOUR USD 250
PARAMARIBO-PORT OF SPAIN RETOUR USD 265
PARAMARIBO-MIAMI RETOUR USD 480

Let wel:
* Speciaal tarief is beperkt beschikbaar, First come First Serve
* Wijzigingen voor of na vertrek van de vlucht uit Paramaribo en/of NO-SHOW, zijn niet toegestaan
* Bij annulering voor of na vertrek van de vlucht refund niet toegestaan

SPECIALE VOORWAARDEN
Betaling in SRD uitsluitend met PINPAS van de DSB-Bank mogelijk bij het SLM passageverkoopkantoor aan de Dokter Sophie Redmondstraat 219 of R.P.Bharrosstraat 62A Nw. Nickerie.
Betaling in SRD is online niet beschikbaar.

[quads id=1]

Voor meer informatie treedt in contact met onze callcenter [email protected] of uw reisagent
Voor boekingen en extra informatie? Ga naar de website: klik hier

๐ŸŒ Meer info: https://www.flyslm.com/nl/frijari-sale-dsbbank of http://www.dsb.sr/

#SLM57jaar #ISM #DSBMaaktHetJeMakkelijk

[quads id=1]

Kun je niet kiezen en wil je wat inspiratie opdoen? Bekijk dan de volgende video’s over een aantal van de bestemmingen:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland