Schietende criminelen beroven BBQ stand restaurant te Paramaribo – duizenden SRD’s en USD’s buit

BBQ Paramaribo restaurant
Een hardwerkende ondernemer is beroofd van zijn zuurverdiende centen tijdens een gewapenden beroving bij zijn barbecue stand te Paramaribo in Suriname .

[quads id=1]

Nog 3 andere mensen werden beroofd door de gewapende criminelen. De buit bedroeg heel wat SRD’s en US dollars. Ook telefoons en sieraden namen ze mee. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wat een rot berichten. Hoe wisten de rovers dat er zoveel geld te halen was?

[quads id=1]

Duizenden dollars

Suriname Times schreef het volgende: Overval bij barbecue stand. Een overval is zaterdag gepleegd bij een barbecue stand restaurant in Paramaribo. Drie rovers maakten in totaal SRD 30 duizend, USD 4000, vier mobiele telefoons, een halsketting, een ring en een bracelet buit.

[quads id=1]

Kristalstraat te Paramaribo

Het gaat om vier slachtoffers die zijn overvallen bij een barbecue stand aan de Kristalstraat te Paramaribo. De eet stand behoort toe aan een van de slachtoffers. De drie criminelen deden de plaats aan en overrompelden de slachtoffers. Twee van hen waren gewapend met vuistvuurwapens en de derde met een schroevendraaier.

[quads id=1]

Ze hebben geschoten

Zij bedreigden de slachtoffers om het geld, de sieraden en de telefoons buit te maken. Een van de criminelen loste twee intimidatieschoten. Na de daad verlieten zij de plaats in een voertuig waarvan het kenteken onbekend is. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De politie is nog bezig met het onderzoek van deze zaak

Bron:

Overval bij barbequestand

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland