Onze topper, oma Nicolina Boldewijn uit Coronie Suriname, is er niet meer (video)

overleden Coronie Suriname
Velen van ons hebben vorig jaar mogen genieten van oma Nicolina Boldewijn uit Suriname. Haar dansende video ging namelijk viraal. Ze zag er prachtig uit. Maar onze topper is er niet meer. Ze is helaas overleden. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart en om de video van oma te bekijken. Geeft het door aan belanghebbenden. Er zullen bussen vertrekken vanuit Paramaribo. Wij van FamilieNieuws wensen de familie Boldewijn heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Van U is al de macht, de glorie, de overwinning en de majesteit. Alles in de hemel en op aarde is van U, Here. En dit is uw koninkrijk. Wij vereren U als degene die alles in handen heeft.’
‭‭1 Kronieken‬ ‭29:11‬ ‭

Met deze woorden maakt de bedroefde familie Boldewijn bekend dat

Nicolina Frederika Boldewijn

Uit Coronie Suriname op 26 augustus 2019 is overleden.
Zij werd 92 jaar geleden op 14 juli 1927 geboren in Coronie.
Oma was in leven aflegger en Dinari in Coronie.

De singineti zal op donderdag 29 augustus 2019 plaatsvinden van 20.00 uur tot 24.00 uur te Bantaski Coronie

De begrafenis zal plaatsvinden op vrijdag 30 augustus 2019 in Coronie
U krijgt de gelegenheid om afscheid te nemen van 14.00 uur tot 15.30 uur
De uitvaartdienst vindt plaats om 15.30 uur tot 16.30. uur
De begrafenis is om 17.00 uur

[quads id=1]

Bussen
Er zullen om 11:00 uur bussen vertrekken vanuit Ondrobon Paramaribo naar Coronie. Er wordt een eigen bijdrage van SRD 25 per persoon gevraagd. U kunt zich hiervoor opgeven t/m donderdag op de volgende telefoonnummers: 8766521/8523394

Vorig jaar heeft onze oma uit Coronie genoten op een feestje. Deze video ging viraal in Suriname. Bekijk de video:

[quads id=1]

overleden Coronie Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland