Onze knappe zus Rishna Manurat is afgestudeerd in Paramaribo

afgestudeerd Paramaribo
Zussen Karoena, Warsha, Manisha en Sharishma Manurat maken mede namens hun trotse ouders bekend dat hun knappe zus, Rishna Manurat, nu de titel Meester in de Rechten mag dragen. Zij is namelijk afgestudeerd aan de Anton de Kom universiteit te Paramaribo.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen haar heel veel succes verder. Helpen jullie mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

afgestudeerd Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland