Onze fantastische Joyner Lugard is afgestudeerd in Paramaribo

geslaagd Paramaribo
Wederom fantastisch nieuws uit Suriname: Joyner Lugard is afgestudeerd aan de Anton de Kom Universiteit te Paramaribo. Zij wordt van harte gefeliciteerd door ‘someone special’. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie omtrent haar geweldige prestatie. Ook wij van FamilieNieuws feliciteren haar van harte. Helpen jullie mee met de felicitaties?

Vol trots en blijdschap maken wij bekend dat op maandag 26 augustus 2019 aan de Anton de Kom universiteit van Suriname in Paramaribo is afgestudeerd

[quads id=1]

Joyner Lugard M.

Zij verdedigde met succes haar thesis getiteld:
Een financiële analyse van Assuria N.V. gedurende de periode 2013-2017

Zij verkreeg hierdoor de graad van Bachelor of Science in de Economie.

[quads id=1]

Wij feliciteren haar van harte met het behaalde resultaat en wensen haar heel veel succes toe in haar verdere carrière.

Namens:
Someone special

geslaagd Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland