Jonge vrouw overleden na ernstig ongeval met Lanti bus in Suriname. Meerdere gewonden (foto’s en video)

bus ongeluk Suriname
Een zwaar ongeval in Suriname. Een bus met ongeveer 30 personen is hierbij betrokken geraakt. Een jonge vrouw kwam om het leven en meerdere personen raakten zwaar gewond

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de foto’s en video. Sterkte voor de nabestaanden

[quads id=1]

Busongeluk Suriname

Het volgende bericht stond op Starnieuws Suriname: Zware aanrijding nabij Moengo, 1 dode. Gisteravond heeft zich kort na negen uur een zware aanrijding met dodelijke afloop voorgedaan op de Oost-Westverbinding, enkele kilometers voor Moengo. Een jonge vrouw heeft daarbij het leven verloren.

[quads id=1]

Voor Moengo in Suriname

Een autobestuurder had pech en had zijn pick-up half langs de weg geparkeerd. Een buschauffeur die kwam vanuit richting Paramaribo maakte vermoedelijk door een inschattingsfout de auto. De bus van 30 personen was vol met inzittenden. Een vrouw is ter plekke overleden, terwijl enkele andere passagiers zwaar gewond zijn geraakt.

[quads id=1]

Meerdere gewonden

Meer dan tien gewonden zijn per eigen gelegenheid vervoerd naar Frans-Guyana voor medische hulp.

Een aantal anderen is naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo vervoerd. Het was gisteravond nog niet duidelijk wie er allemaal in de bus zaten.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

Tot laat werd nog naar gewonden in de directe omgeving gezocht.

Bekijk hier een video erover:

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/54292

Geschreven door Ala-D Media
Foto’s van STNyunsu, Travie Vankasteren Herfst
https://www.facebook.com/STNyunsu-2302000953351558/
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland