De trotse ouders van Sherina Sardjoe feliciteren haar – Ze is afgestudeerd in Paramaribo

geslaagd Paramaribo
Trotse vader en moeder Parmanand en Lalita Sardjoe – Tiloe feliciteren namens het gezin en overige families Ramdat, Kanhai, Ghirad en Meghoe hun dochter Sherina Sardjoe.
Advertisements
Zij is namelijk afgestudeerd aan de universiteit te Paramaribo. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Helpen jullie mee met de felicitaties?

Proficiat

Sherina Sardjoe

Advertisements

geslaagd Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland